fbpx

Sfaturi pentru a alege apartamentul potrivit pentru familia ta

Alegerea apartamentului perfect este cu siguranță o sarcină grea, cu atât mai mult în momentul în care este vorba despre o familie cu mai mulți membrii, fiecare având propriile așteptări și nevoi.11224632_852740174807388_8983144923125822789_n

Din fericire, vă stăm la dispoziție cu o serie de sfaturi menite a vă ajuta să faceți decizia corectă. Dacă vă întrebați care sunt acei factori de care trebuie să țineți cont în alegerea apartamentului perfect pentru familie, iată propunerile noastre:

    1.Siguranța – în calitate de părinte siguranța familiei tale este cea mai importantă. De aceea este important să vă alegeți nu numai o zonă sigură, dar și blocul în sine să fie unul care să îndeplinească toate standardele europene de calitate. Rezidențial Pantelimon îndeplinește toate aceste aspecte, toate apartamentele fiind construite cu materiale de calitate, de către profesioniști în domeniu și având toate autorizațiile necesare.

     2. Confort – apartamentul potrivit pentru familia ta este acela pe care îl poți numi          “acasă”. Rezidențial Pantelimon oferă confort și liniște pentru întreaga familie prin localizarea sa. Cu un design modern și cu o funcționalitate excelentă, acest complex vă va cuceri de la prima vizită.

    3. Localizare – fiecare dintre noi avem diverse preferințe în ceea ce privește acest aspect. Ne dorim liniște, dar totuși să fim aproape de centru. Ne dorim verdeață și aer curat, însă drumul către muncă nu este tocmai scurt. Rezidential Pantelimon se afla într-o locație eficientă, care îmbină pe cât posibil dorințele tuturor. Aflându-se în apropierea mijloacelor de transport în comun, fără însă a priva locatarii de spațiu și liniște, complexul nostru este ideal pentru familii. În plus, în cadrul complexului se găsesc zone comerciale și de agrement.

    4. Preț – indiferent de ceea ce dorim, alegerile fiecăruia dintre noi depind și de preț. Raportul calitate/preț este unul extrem de bun în ceea ce privește Rezidențial Pantelimon. Vă stăm la dispoziție cu garsoniere, apartamente de 2 și de 3 camere. În plus, până pe 15 iunie 2019, achiziționarea unui apartament de 2 sau 3 camere vă aduce o reducere de 2000 euro!

    5. Programează o vizionare – pozele și videoclipurile cu complexul rezidențial sunt desigur concludente, însă programarea unei vizionări este cea mai bună decizie pentru alegerea apartamentului potrivit pentru familia ta. Vino împreună cu cei dragi, vizitați apartamentele Rezidențial Pantelimon și imaginați-vă cum ar fi să locuiți acolo. Dacă sentimentul este unul de căldură și confort, atunci deja aveți răspunsul. Și pentru că știm câ cei mici pot fi uneori nerăbdători, Rezidential Pantelimon vă stă la dispoziție cu apartamente la cheie, pentru ca întreaga familie să se bucure cât mai rapid de noua locuință.

Pentru mai multe informații legate de complexul Rezidential Pantelimon vă rugăm să contactați departamentul de vânzări pe e-mail:contact@rezidentialpantelimon.ro  la numărul de telefon 0760 401 835.

Avantajele achiziționării unei locuințe personale