fbpx

 

Bine ati venit pe site-ul http://www.rezidentialpantelimon.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea lui implica acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Acest site este administrat de Sc Dumitru Sterian SRL, RO 27963975 persoana juridica romana, cu sediul social in STR. NICOLAE BALCESCU, NR.4, SAT PANTELIMON ORS. PANTELIMON, ILFOV, cod de inregistrare fiscala: RO 27963975.

In calitate de proprietar al website-ului http://www.rezidentialpantelimon.ro,

Sc Dumitru Sterian SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

De asemenea, Sc Dumitru Sterian SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral accesul la website (integral sau partial), in orice moment.

Sc Dumitru Sterian SRL nu poate fi raspunzatoare fata de Utilizator sau fata de oricare terte persoane pentru orice prejudicii rezultand dintr-o astfel de intrerupere unilaterala a accesului la website.

DREPTURI DE AUTOR:

Intregul continut al website-ului http://www.rezidentialpantelimon.ro, incluzand, dar nefiind limitat la date, imagini, texte, grafica, formatari (inclusiv selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe site), simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, marcile, denumirile comerciale si logo-urile, informatii despre apartamente, preturi, suprafete, precum si orice alte informatii si materiale de pe website-ul http://www.rezidentialpantelimon.ro reprezinta proprietatea Sc Dumitru Sterian SRL a partenerilor sai si a licentiatilor acestora, fiind protejata prin drepturi de autor, drepturi asupra marcilor, precum si prin orice alte drepturi de proprietate intelectuala aplicabile (denumite in continuare in mod colectiv “Continutul”). Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operatiuni de inginerie inversa, decompilate, dezasamblate, modificate, publicate pe alte website-uri, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sub-licentiate sau transferate in orice forma de catre Utilizator.

Niciunul dintre elementele de pe website nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau in orice alt mod, orice licenta sau drept de a utiliza, in orice scop Continutul, in tot sau in parte. Utilizatorul declara si intelege ca orice utilizare neautorizata a acestor materiale reprezinta incalcarea drepturile de proprietate intelectuala ale Dumitru Sterian SRL sau tertilor parteneri ai acestuia si va atrage exercitarea, de catre acestia a tuturor remediilor legale.

Utilizatorul nu poate accesa sau utiliza website-ul in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta website-ul sau orice server sau reteaua care sta la baza website-ului, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul oricarei alte persoane sau entitati de a utiliza website-ul.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI

Website-ul http://www.rezidentialpantelimon.ro poate fi accesat in mod liber de orice persoana care a implinit varsta de 18 ani la data accesarii si utilizarii website-ului. Pentru o experienta personalizata pe website-ul http://www.rezidentialpantelimon.ro, orice persoana care a implinit varsta de 18 ani la data accesarii si utilizarii website-ului va putea sa completeze formularele de pe website si isi va da consimtamantul cu privire la datele personale. Pentru a se inregistra, Utilizatorul are de completat urmatoarele campuri:

1. Inregistrarea prin intermediul website-ului – in aceasta situatie Utilizatorul va completa formularul de inregistrare furnizand urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon si adresa de e-mail.

2.Prin completarea formularului, Utilizatorul confirma faptul ca are varsta de 18 ani impliniti. In cazul in care Utilizatorul nu are varsta de 18 ani impliniti la data accesarii website-ului, acesta este rugat sa inceteze utilizarea.

3. Utilizatorul intelege si recunoaste ca utilizarea website-ului se realizeaza in totalitate pe raspunderea sa.

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat Utilizatorului “ca atare”, fara a se oferi vreo garantie, fie expresa sau implicita.

Sc Dumitru Sterian SRL  nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, Sc Dumitru Sterian SRL fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor Termene si Conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

 Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site. Accesarea http://www.rezidentialpantelimon.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

Sc Dumitru Sterian SRL nu raspunde pentru datele personale inexacte si/sau neadevarate furnizate de Utilizator.

Sc Dumitru Sterian SRL nu se face raspunzatoare de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site.

Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii paginilor ce compun website-ul. In acelasi sens, Sc Dumitru Sterian SRL nu raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor promovate pe website-ul http://www.rezidentialpantelimon.ro .

Sc Dumitru Sterian SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe website, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la informatiile oferite.

Sc Dumitru Sterian SRL nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste website-urile externe care contin link-uri catre acest site.

Niciun website extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.rezidentialpantelimon.ro nu se afla sub verificarea si controlul Sc Dumitru Sterian SRL iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sc Dumitru Sterian SRL colecteaza, prin intermediul website-ului http://www.rezidentialpantelimon.ro datele dumneavoastra cu caracter personal. Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse, servicii si transmiterea de newsletter periodice.

Sc Dumitru Sterian SRL. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Datele personale care vor fi memorate sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextual unei inregistrari sau in cursul executarii asistentei clientului. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestora. Pentru execitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Companiei, STR. NICOLAE BALCESCU, NR.4, SAT PANTELIMON ORS. PANTELIMON, ILFOV.

Website-ul utilizeaza cookies. Va rugam sa consultati Politica privind Cookies.

LEGISLATIE. JURISDICTIE Termenele si Conditiile sunt guvernate de legile din Romania. In eventualitatea unei dispute ce apare din/se refera la/este in legatura cu prevederile Termenelor si Conditiilor si/sau Continutul acestora, partile vor urmari rezolvarea pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Dumitru Sterian SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de instanta judecatoreasca competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DATE DE IDENTIFICARE STR. NICOLAE BALCESCU, NR.4, SAT PANTELIMON ORS. PANTELIMON, ILFOV, cod de inregistrare fiscala: RO 27963975

Prin UTILIZAREA WEBSITE-ULUI va exprimati in mod expres acordul cu privire la urmatoarele prevederi ale acestor TERMENI SI CONDITII : PREVEDERI GENERALE, UTILIZAREA WEBSITEULUI, PROPRIETATE INTELECTUALA, ALTE PREVEDERI, DESPAGUBIRI, RECLAMATII SI LITIGII.