fbpx
Rezidential Pantelimon

 

(1)Societatea Dumitru Sterian SRL, RO 27963975 persoana juridica romana, cu sediul social in STR. NICOLAE BALCESCU, NR.4, SAT PANTELIMON ORS. PANTELIMON, ILFOV, cod de inregistrare fiscala: RO 27963975

Adresa sitului web este: https://rezidentialpantelimon.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

 

(2)Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal sunt:

contact@rezidentialpantelimon.ro

Acest document are rolul de a vă informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicați prin intermediul prezentului web-site, modul în care vom prelucra aceste date, precum si drepturile pe care RGPD vi le ofera.

(3) Prelucrarea datelor cu caracter personal (insemnand informatiile care identifica o persoana fizica sau care o fac cel puțin identificabila) se face in urmatoarele scopuri:
• Realizarea serviciilor de relatii cu clientii;
• Semnarea contractelor de vanzare-cumparare;
• Realizarea activitatilor de marketing pentru propriile nevoi;
• Realizarea de profile conform celor descrise in acest document, inclusiv prin intermediul tehnologiei “cookie” (pentru mai multe detalii legate de utilizarea cookies, va rugam sa apasati
Temeiurile legale ale prelucrarii acestor date cu caracter personal, conforme RGPD, sunt dupa cum urmeaza:
• consimtamantul vizitatorilor siteului (art 6 (1) a RGPD) pentru datele folosite pentru activitatile
de marketing direct (e.g. abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing, etc.);
• executarea contractului si pasii preliminari pentru acest contract (art. 6(1) b RGPD) – pentru datele colectate prin formularul de inregistrare de la clienti sau datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu clientii;
• obligatii legale (art. 6 (1) c RGPD) pentru datele necesare pentru indeplinirea obligatiilor de facturare, de arhivare, precum si a celorlalte obligatii legale incidente;
• indeplinirea intereselor legitime ale de a-si derula operatiunile in conformitate cu obiectul sau de activitate, (art 6 (1) f RGPD pentru datele folosite pentru marketing pentru clientii actuali, pentru asigurarea securitatii site-ului propriu rezidentialpantelimon.ro si datele folosite intern pentru optimizarea site-ului propriu rezidentialpantelimon.ro, precum si pentru datele colectate prin formularul de inregistrare de la persoanele vizate care nu au calitatea de client sau 2 pentru datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu persoanele vizate care nu au calitatea de client.

In functie de interactiunile pe care le aveti cu site-ul nostru, rezidentialpantelimon.ro colecteaza datele cu caracter personal de la utilizatorii sai prin trei modalitati:
• direct de la utilizator
• date de trafic, de la browserul utilizatorului
• prin intermediul cookie-urilor.

Date personale colectate direct:

1. Cand accesati rezidentialpantelimon.ro si completati un formular de inregistrare pus la dispozitia dvs.va putem cere:
– numele, prenumele: pentru identificare;
– adresa de email: pentru comunicari directe;
– numar de telefon: pentru comunicari directe;
– detalii ale solicitarii dvs: mesaj cu informatii diverse ale dvs;
– alte date necesare pentru contractarea si livrarea tuturor informatiilor solicitate.

Daca nu ne furnizati aceste date vom fi in imposibilitatea de a onora solicitarile dvs.
Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

2. Cand accesati serviciile de asistenta va putem cere numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon.
Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare.
Stocarea datelor cu caracter personal se va putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

 

 

Formulare de contact

Cookie-uri

 

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

 

Stocarea datelor tale

Cât timp îți păstrăm datele

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

 


Daca nu ne furnizati aceste date vom fi in imposibilitatea de a onora solicitarile dvs.
Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.


2. Cand accesati serviciile de asistenta va putem cere numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon.
Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare.

Stocarea datelor cu caracter personal se va putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.


POLITICA DE UTILIZARE A FISIERELOR DE TIP COOKIES

Va transmitem aceasta Nota de informare la începutul interactiunii noastre prin intermediul Website-urilor noastre, pentru a va explica modul în care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

Ce este un fisier cookie si în ce scop este folosit?
Website-urile noastre utilizeaza tehnologia de tip cookie pentru a va oferi un serviciu web mai bun si personalizat. Datele stocate de fisierele de tip cookie utilizate pe Website-urile noastre nu arata niciodata detalii personale în baza carora sa poata fi stabilita o identitate individuala.

Un fisier de tip cookie reprezinta un mic fisier text care este stocat si/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în functie de site-urile web pe care le vizitati. De asemenea, fisierele de tip cookie fac interactiunea dvs. cu site-urile web mai sigura si mai rapida, deoarece acestea îsi pot aminti preferintele dvs. (de exemplu, autentificare, limba), trimitand informatiile pe care le contin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau catre alt site web caruia le apartin (third-party cookie), atunci cand vizitati din nou site-ul web respectiv utilizand acelasi dispozitiv final.

Cum puteti controla fisierele de tip cookie
Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie în orice moment. în acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie fie prin intermediul setarilor browserului dvs. web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookie din sectiunile urmatoare. In orice situatie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web daca dezactivati fisierele de tip cookie.

În cazul în care doriti sa eliminati fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. si sa configurati browserul dvs. web astfel încat sa refuze fisiere de tip cookie, puteti sa utilizati setarile privind preferintele din browser-ul dvs. web. De obicei, puteti gasi setarile de navigare referitoare la fisiere de tip cookie în meniurile „Optiuni”, „Instrumente” sau „Preferinte” din browserul web pe care îl utilizati pentru a accesa Website-urile noastre. În functie de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fisierele de tip cookie. Pentru a obtine mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul browserelor dvs.:

Setari cookie în Internet Explorer – Internet Explorer;
Setari cookie în Firefox – Firefox;
Setari cookie în Chrome – Chrome;
Setari cookie în Safari – Safari;
Setari cookie în Edge – Edge;
Setari cookie în Opera – Opera.
Pentru a afla mai multe despre fisierele de tip cookie, va rugam sa vizitati www.allaboutcookies.org sau sa vedeti www.youronlinechoices.eu, care contine informatii suplimentare privind publicitatea comportamentala si viata privata online.

Fisierele de tip cookie utilizate pe www.rezidentialpantelimon.ro
în baza functiei si scopului pentru care sunt utilizate fisierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în urmatoarele categorii, pe care www.rezidentialpantelimon.ro le utilizeaza pe Website-urile sale:

Fisiere de tip cookie absolut necesare va permit sa navigati pe Website si sa îi utilizati functiile de baza. De obicei, acestea sunt instalate doar ca raspuns la actiunile efectuate de dvs. care echivaleaza cu o cerere de servicii. Aceste fisiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea Website-urilor.
Fisiere de tip cookie privind functionalitatea sunt utilizate pentru a va recunoaste atunci cand reveniti pe Website-ul nostru si ne permit sa va oferim functii îmbunatatite si mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferintelor dvs. Aceste fisiere de tip cookie colecteaza informatii anonime si nu pot urmari navigarile dvs. pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani.


Fisiere de tip cookie analitice si privind performanta ne permit sa recunoastem si sa numaram utilizatorii si sa colectam informatii despre modul în care este utilizat Website-ul (de exemplu, paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des si daca utilizatorul primeste mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajuta sa îmbunatatim modul în care functioneaza Website-ul nostru, de exemplu, asigurand ca puteti gasi usor ceea ce cautati. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. în ceea ce priveste third-party cookies, perioada de expirare poate sa varieze si în unele cazuri poate depasi 2 ani.


Fisiere de tip cookie privind marketing si identificarea publicului tinta înregistreaza vizita dvs. pe Website-ul nostru, paginile pe care le-ati vizitat si link-urile pe care le-ati accesat. Vom utiliza aceste informatii pentru a oferi reclame mai relevante pentru dvs. si interesele dvs. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecventa cu care puteti vedea o reclama si pentru a ajuta la masurarea eficientei campaniilor publicitare. De asemenea, putem împartasi aceste informatii cu terte-parti (cum ar fi agentii de publicitate) în acest scop. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. în ceea ce priveste third-party cookies, perioada de expirare poate sa varieze si în unele cazuri poate depasi 2 ani.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceasta categorie de cookies, consultati Sectiunea 5 de mai jos.
Fisiere de tip cookie privind retelele sociale va permit sa împartasiti pe site-ul web activitatea dvs. pe retele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram si Twitter. Aceste fisiere de tip cookie nu sunt controlate de catre noi. Pentru mai multe detalii cu privire la aceasta categorie de cookies, consultati Sectiunea 6 de mai jos.
Alte tipuri de fisiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Va vom informa prin politicile noastre actualizate daca sunt utilizate orice alte tipuri de cookies.


Va rugam sa observati ca www.rezidentialpantelimon.ro utilizeaza serviciile tertelor-parti pentru a obtine informatii cu privire la utilizarea de catre dvs. a Website-urilor noastre pentru a optimiza experienta dvs. de utilizator si pentru a va prezenta publicitate în afara Website-urilor noastre. Aceste terte-parti (inclusiv, de exemplu, agentii de publicitate si furnizorii de servicii externe, cum ar fi serviciile de analiza a traficului web) pot, de asemenea, utiliza fisiere de tip cookie, asupra carora nu exercitam niciun control.

Fisiere de tip cookie utilizate în scopuri statistice si pentru monitorizarea traficului web
Google Analytics

Website-urile noastre utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website sa analizeze modul în care utilizati respectivul Website. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE si/sau Statele Unite.

Google va utiliza aceste informatii în scopul evaluarii utilizarii de catre dvs. a Website-ului, elaborand rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului si furnizand alte servicii referitoare la activitatea Website-ului si la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti în cazul în care are aceasta obligatie conform legii sau în cazul în care acesti terti prelucreaza informatiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date detinute de Google.

Puteti renunta la Google Analytics fara a afecta modul în care puteti vizita site-ul nostru web.

Informatii detaliate cu privire la Google Analytics si protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteti controla informatiile trimise catre Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteti instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Fisiere de tip cookie utilizate în scopuri de comercializare directa
Google Adwords

în paginile website-ului, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (numar ce identifica în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoana). Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri în vederea afisarii unor anunturi în website-urile retelei Google Display si în Google Search.

Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de unasau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate în website-urile retelei Google Display si în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului. în cazul în care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor.

Informatii detaliate cu privire la Google Analytics si protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteti controla informatiile trimise catre Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Fisiere de tip cookie privind retelele sociale
Pe unele dintre Website-urile noastre, terte parti care furnizeaza aplicatii prin intermediul acestor Website-uri pot plasa propriile lor fisiere de tip cookie în vederea monitorizarii performantei aplicatiilor lor sau pentru a-si personaliza aceste aplicatii pentru dvs.

De exemplu, atunci cand distribuiti un articol utilizand un buton de distribuire în retelele de socializare (e.g., Facebook or Twitter) disponibil pe un Website, platforma retelei de socializare asociata butonului respectiv va înregistra acest lucru. Pe unele Website-uri poate de asemenea sa existe continut integrat („embedded”), de exemplu continut video al unor terte parti precum YouTube, si, în acest caz, acesti terti pot sa-si plaseze la randul lor propriile fisiere de tip cookie.

Asemenea fisiere de tip cookie nu pot fi accesate de www.rezidentialpantelimon.ro.



Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Temeiurile legale ale prelucrarii acestor date cu caracter personal, conforme RGPD, sunt dupa cum urmeaza:


• consimtamantul vizitatorilor siteului (art 6 (1) a RGPD) pentru datele folosite pentru activitatile
de marketing direct (e.g. abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing, etc.);
• executarea contractului si pasii preliminari pentru acest contract (art. 6(1) b RGPD) – pentru datele colectate prin formularul de inregistrare de la clienti sau datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu clientii;


• obligatii legale (art. 6 (1) c RGPD) pentru datele necesare pentru indeplinirea obligatiilor de facturare, de arhivare, precum si a celorlalte obligatii legale incidente;
• indeplinirea intereselor legitime ale de a-si derula operatiunile in conformitate cu obiectul sau de activitate, (art 6 (1) f RGPD pentru datele folosite pentru marketing pentru clientii actuali, pentru asigurarea securitatii site-ului propriu rezidentialpantelimon.ro si datele folosite intern pentru optimizarea site-ului propriu rezidentialpantelimon.ro, precum si pentru datele colectate prin formularul de inregistrare de la persoanele vizate care nu au calitatea de client sau 2 pentru datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu persoanele vizate care nu au calita

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

 

Conform prevederilor RGPD, beneficiati de dreptul de informare, acces, rectificare sau stergere a datelor personale, de restrictionare a prelucrarii, de portabilitate a datelor personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de adresare catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si de dreptul a va retrage consimtamantul atunci cand prelucrarea se bazeaza pe acest temei.

a) Dreptul la informare – dreptul de a primi un conţinut minim de informaţii cu privire la activitaţile de prelucrare efectuate de catre Societate, in conformitate cu cerinţele legale;

b) Dreptul de acces – puteti obtine de la noi, la cerere si in conditiile stabilite de legislatie, confirmarea faptului ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii.

c) Dreptul de a rectifica datele – puteti sa ne solicitati sa rectificam datele dvs. personale incorecte/inexacte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

d) Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti solicita stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri justificate, in cazurile prevazute de lege.

e) Retragerea consimtamantului – puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

f) Dreptul de opozitie – va puteti opune oricand, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Si in cazul activitatilor de marketing direct, persoanele vizate au dreptul de a se opune acestei prelucrari in orice moment.

g) Restrictionarea prelucrarii – in anumite conditii, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale.

h) Dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, putetisa ne solicitati, in conditiile legii, (i)sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata curent si care poate fi citita in mod automat, precum si (ii) sa transmitem aceste date catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. 7

i) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (inclusiv la adresa de e-mail plangere@dataprotection.ro) – aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru exercitarea si apararea oricaror drepturi garantate de legislatia in materie, fara a se aduce atingere posibilitatii de a va adresa justitiei.

Datele de contact ale autoritatii de supraveghere sunt dupa cum urmeaza: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro

j) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care o privesc sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Sc Dumitru Sterian SRL prin completarea formularului de contact.
contact@rezidentialpantelimon.ro

Tema: Pena de Anariel Design.